Så gör du för att bli kund hos oss på TMR

Så gör du för att bli kund hos oss på TMR

Låt oss ta hand om allt som rör ert producentansvar.

Vårt erbjudande

Genom att vi ständigt överträffar återvinningsmålen i lagen och genom att kombinera skräddarsydda avtal med vår kompetens om förpackningsdesign och ny materialteknik är vårt erbjudande bäst på marknaden. Som kund är vi din partner och med landets vassaste inom förpackningsutveckling och design i vårt team är vi ert bollplank och stödfunktion för att ta fram den mest cirkulära lösningen för just era förpackningar – det kallar vi Design för återvinning.

Som kund ingår därför 10 timmar rådgivning varje år, helt kostnadsfritt. En förmån vi är mycket stolta över att erbjuda. Vi hjälper er med alltifrån materialval och färgsättning till att ta fram en långsiktig förpackningsstrategi. Med vår erfarenhet från branschen kan vi också rekommendera leverantörer och hjälpa er att formulera tydliga kravspecifikationer.

Personlig kontakt

Fri rådgivning varje år

Skräddarsydda avtal

Konkurrenskraftig prissättning

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan ta hand om alla frågor som rör ert producentansvar? Lämna din mailadress nedan så kontakter vi dig.

Några av våra nöjda kunder

Vi har målet att alltid arbeta nära våra kunder. Det har resulterat i många långa samarbeten, vi är mycket stolta över att säga att vi inte tappat en enda kund sedan vi grundade TRM 2005.