Från och med 31 oktober måste du som sätter förpackningar på den svenska marknaden vara ansluten till en producentansvarsorganisation (PRO).

Vi har pratat med Joakim Landqvist som är en del av vårt försäljningsteam och ställt honom frågor som kan hjälpa dig som förpackningsproducent inför ditt val av PRO-leverantör.

Vad kostar det att vara ansluten till TMR från 2024?

Producenter betalar för de förpackningar som sätts på den svenska marknaden. Våra förpackningsavgifter kommer fortfarande att vara konkurrenskraftiga under 2024, precis som tidigare år.

Vilka förpackningsfraktioner tillhandahåller TMR?

Från 2024 kommer TMR att erbjuda en helhetslösning gällande producentansvaret för förpackningar. Alla typer av förpackningsmaterial kan rapporteras hos TMR.

Varför ska man ansluta sig till TMR?

Vi vill ha en dialog med våra kunder och arbetar därmed tätt med dem. Vi skräddarsyr våra tjänster efter våra kunders behov. Våra hållbara satsningar och konkurrenskraftiga priser gör TMR till den mest kompletta leverantören för förpackningsproducenter.

Vill du höra mer?

Kom i kontakt med Joakim för att höra mer om våra priser, hållbarhetsprojekt tillsammans med våra producentkunder, innovativa återvinningslösningar och fortsatta planer för att underlätta producentansvaret för producenter som sätter förpackningar på den svenska marknaden.

Kontaktuppgifter: Joakim Landqvist Försäljning +46 (0)76 006 49 09 joakim.landqvist@tmr.se